Rebate Petrol sehingga 5sen seliter dan diskaun RM5 x 2

Berita baik kepada seluruh rakyat Malaysia. Dalam mengambil tanggungjawab sebagai sebuah syarikat yang patriotik, Droupr memberikan rebate petrol dan diskaun penumpang dalam sepanjang tempoh minggu PRU 14.

Syarat-syarat untuk mendapatkan penjimatan di atas :

  1. Tempoh sah ialah dari 5 Mei, 2018 sehingga 13 Mei, 2018 (Minggu PRU 14)
  2. Untuk mendapatkan penjimatan Petrol, pengguna Droupr perlu memuat turun applikasi Droupr melalui Google Play dan Apple Appstore, daftar dan aktifkan nombor telefon dan buat tawaran perjalanan  dalam tempoh Minggu PRU 14. Penjimatan petrol dikira sah sebagai berikut
    1. Pemandu mengisi Petrol menggunakan kad WeXaver Petronas / Petron ketika waktu perjalanan aktif, rebate akan diberikan sebanyak 4 sen seliter.
    2. Perkara 1 dipenuhi, dan pemandu membawa penumpang yang menempah dan membayar melalui platform Droupr, rebate akan diberikan sebanyak 5 sen seliter.
  3. Rebate diberikan melalui pembayaran balik ke dalam kad WeXaver yang didaftarkan pada bulan Jun 2018.
  4. Untuk mendapatkan kad WeXaver, sila ke laman web WeXaver.com untuk mendaftar. Pastikan nombor telefon yang diisi semasa pendaftaran adalah SAMA dengan nombor yang diaktifkan di Droupr. Letak “droupr” di bahagian Introducer.
  5. Untuk mendapatkan rebate RM5 x 2, masukkan kod “PRU14” sebagai kod diskaun semasa membuat tempahan. Terhad kepada 1,000 yang pertama.

Untuk maklumat lanjut berkaitan WeXaver dan perkhidmatan yang ditawarkan, anda boleh layari laman web mereka di WeXaver.com.

Site Footer