Carpool To Piala Malaysia 2018

Pada hari Sabtu ini (27 November 2018), lebih 50,000 penyokong Perak dan Terengganu akan membanjiri Stadium Shah Alam untuk menyaksikan perlawanan akhir TM Piala Malaysia 2017 yang menemukan dua pasukan dari Selatan dan Utara Malaysia ini.

Muat turun aplikasi Droupr pada telefon pintar anda sekarang dan kongsi perjalanan bersama-sama ke Final Piala Malaysia 2018 Sabtu dengan Droupr dan bersedia untuk menyokong pasukan anda!

Tertakluk pada Terma & Syarat.

Secara ringkasnya, Droupr adalah aplikasi telefon pintar yang menawarkan Carpool di Malaysia.

Daftar dengan nama, alamat emel dan nombor telefon sebenar anda untuk diverifikasi oleh pihak Droupr. Anda juga boleh mendaftar dengan menggunakan profil Facebook anda.

Anda boleh mendaftar sebagai pemandu atau penumpang. Jika anda seorang pemandu, anda juga boleh menetapkan syarat-syarat anda sendiri. Apps kami ada menyediakan filter bagi yang ingin merokok, kaki sembang, pendengar muzik, malah kalau anda meletakkan syarat mahu mengambil penumpang wanita sahaja, boleh ada. Tiada masalah.

Jika anda seorang penumpang, anda boleh berkomunikasi terlebih dahulu dengan pemandu sebelum memulakan perjalanan. Jika anda mengalami masalah kewangan ataupun tempat tinggal anda agak terpencil, anda boleh berhubung dahulu untuk mencapai persetujuan.

Kita tongtongje.

Site Footer